Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 403 продукта и наличност над 3 970 321 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 403 продукта в наличност.
3 970 321 Артикула.
Подреди по
Резултати

Триони прободни пневматични

Пневматичният прободен трион представлява инструмент за изрязване по крива или права линия на широк спектър от материали. С него може да се реже дърво, метал, пластмаса и други материали. Захранва се чрез подаване на сгъстен въздух.

 

Пневматичните прободни триони се задвижват с въздух под високо налягане и се характеризират с ниски вибрации по време на работа. Отличават се с ефективно използване на ножовете, като при тях не се налага използването на инструменти за смяна на остриетата.

 

Пневматичните прободни триони намират широко приложение в автосервизите, като например рязане през панели, первази и елементи на шасито. Те са идеални при първоначална подготовка за ремонт на катастрофи, когато се изисква бързо отстраняване на повредените панели. Оборудван е със защитно задействащо устройство.  

 

За разлика от електрическите прободни триони, при тежка и продължителна употреба пневматичните прободни триони не загряват. Ниските вибрации и дизайнът на тялото осигуряват изключително гладка работа. Съвместими са с различни видове остриета, чиято смяна се извършва бързо и без инструменти. Някои пневматични прободни триони имат допълнителна функция с орбитален механизъм за действие.

 

Предлаганите при нас пневматични прободни триони са с максимално въздушно налягане 6.2 bar и консумация на въздух 170 l/min и 220 l/min. Максималната дълбочина на рязане на метал при тях е 1.6 мм.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете пневматични прободни триони с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.