Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 059 продукта и наличност над 3 956 266 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 059 продукта в наличност.
3 956 266 Артикула.
Подреди по
Резултати

Триони с метална рамка

В категория „триони с метална рамка“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от триони с метална рамка за дърво, с дължина от 525 мм до 762 мм от водещи производители на достъпни цени.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете триони с метална рамка, производство на STANLEY за свежо дърво с размери - 610 мм и 760 мм. Трионите са със стоманена овална рамка, която предпазва от огъване. Характеризират се с прост и бърз начин за поставяне на острието, закалени зъби, които не се нуждаят от заточване и предпазител за ръката. Трионите с метална рамка с марка STANLEY са идеални за свежо дърво.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете триони с метална рамка, производство на TOPMASTER с размери - 525 мм, 600 мм и 750 мм. Трионите са с двойна подсилена дръжка с меки ръкохватки за продължителна работа и закален лист, лесен за подмяна. 

 

В магазини Баш Майстора ще откриете трион с метална рамка, производство на UNIOR с дължина – 762 мм. Трионът е изработен от специална инструментална стомана.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.