Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Триони тип ножовка акумулаторни

Акумулаторните триони тип ножовка са идеален избор за рязане на дърво метал и други материали. Акумулаторната ножовка не може да направи точен срез, но за сметка на това реже бързо и безпроблемно почти всички типове материали само със смяна на режещият инструмент.

Така наречените също саблени триони се различават основно по капацитета на батерията и хода на ножа. Те могат да работят и с различни видове ножове, а смяната им се извършва лесно и бързо. Ето някои от водещите производители на Акумулаторни триони, които ще намерите при нас:

  • Dewalt
  • Bosch
  • Makita
  • Rems

Не губете и миг, а поръчайте един от професионалните ръчни инструменти в онлайн магазин „Баш Майстора“ още днес. С тях Вашата работа ще стане лесна като песен!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.