Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Тръборези

Тръборезите са специализирани ръчни инструменти, с помощта на които лесно могат да се разрязват метални, стоманени, медни или пластмасови тръби в условия на отсъствие на електричество или в близост до взривоопасни обекти. Използват се основно от водопроводчици за рязане на тръби. Подходящи са за и за демонтиране на система за отопление, скъсяване на тръби по време на монтаж или при замяна на част от тръбопровода. Освен че правят чисти срезове, често работата с този инструмент е по-бърз, по-чист и по-удобен начин за рязане на тръби от използването на ножовка, въпреки че това зависи от метала на тръбата. В магазини Баш Майстора ще откриете тръборези за метални тръби в следните разновидности: за медни тръби, за медни и алуминиеви тръби, за медни и неръждаеми тръби, за поцинковани тръби, за пластмасови и комбинирани тръби и за стоманени тръби.

 

Тръборезите за Cu-Inox тръби, които ще откриете в магазини Баш Майстора са изключително здрави и висококачествени инструменти за рязане на тръби, производство на REMS. Подходящи са за рязане на тръби от неръждаема стомана, медни тръби, тънкостенни тръби от неръждаема стомана, тънкостенни стоманени, алуминиеви и медни тръби с диаметър 3-16, 3-28, 3-35, 3-42, 6-64 и 64-120 мм. С тях се работи много чисто, бързо и удобно, в сравнение с рязането на тръби с ножовка, но това зависи и от метала, от който е изработена тръбата. За рязане на по-дебели тръби е необходим тръборез с остро колело и регулируеми челюсти, които се въртят около тръбата и се затягат многократно до окончателното й срязване.

 

Разнообразието от тръборези за медни тръби, които ще откриете в Магазини Баш Майстора е голямо. Разполагаме с модел на REMS RAS Cu 3-35мм, който е с вграден уред за премахване на осенъци с дебелина на стените по-малка от 3 мм и удобен дизайн с много малък работен радиус, който позволява работа на труднодостъпни места. Голямата назъбена глава и конструкцията му допринасят за лесното регулиране на налягането. Предлагаме и ROTHENBERGER MiniCut II pro 6-22мм, който е подходящ за голямо натоварване. При нас ще откриете и тръборези за рязане на медни тръби GADGET с капацитет на рязане 3-16, 3-28 и 6-64 мм, както и с марка UNIOR с капацитет на рязане 3-16, 3-50 и 6-67 мм.

 

Тръборезът за рязане на медно-алуминиеви тръби ROTHENBERGER TC 30 PRO 3-30мм, който ще откриете при нас е здрав и подходящ за точно отрязване на медни, месингови, алуминиеви и тънкостенни стоманени тръби с прибиращ се шабър за вътрешно почистване и резервна режеща ролка в дръжката винаги под ръка.

 

Тръборезите за поцинковани тръби, които ще откриете в магазини Баш Майстора са 2 модела. Единият от тях е REMS RAS St 10-60мм, който е здрав и качествен инструмент за рязане на тръби с  високо качество и дълъг срок за експлоатация. Подходящ е за рязане на стоманени тръби с дебелина на стените по-малка от 8 мм. Другият модел е USAG 876N 1"-2" с тресчотка за ауспуси, който е идеален за бързи и точни срезове без повреди по ауспуси, монтирани на колите. Срезовете с него са равномерни, благодарение на режещите ролки и вътрешното задвижване на ролките. За рязане на по-дебели тръби, има тръборези с остро колело и регулируеми челюсти. Те се въртят около тръбата и многократно се затягат до окончателното й срязване.

 

Тръборезите за рязане на пластмасови и комбинирани тръби са подходящи за голямо натоварване. Предлаганите от нас модели са производство на REMS RAS P с капацитет на рязане 10-63 и 110-160 мм, които са много прецизни и със стабилен шпиндел и специално закалени контраролки, както и бързо преместване на подаващата ролка в двете посоки.

 

При нас ще откриете и тръборез с верига FORCE 20-75мм за рязане на стоманени тръби с дебелина до 3 мм.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.