Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 052 продукта и наличност над 3 956 277 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 052 продукта в наличност.
3 956 277 Артикула.
Подреди по
Резултати

Уреди за заточване електрически

Уредите за заточване, които ще откриете в тази категория се делят на няколко вида – уреди за заточване на вериги, уреди за заточване на дискове и уреди за заточване на ножове и свредла.

 

Уреди за заточване на вериги електрически – представляват уреди за заточване на вериги със собствен електромотор. С тях ще забравите за неудобството да свързвате уреда с други приспособления. Използват се за заточване на всякакви видове обикновени вериги. Уредът за заточване на вериги е със скала за прецизно регулиране на ъгъла на заточване и е изключително лек и удобен за транспортиране. Уредът е добре обезопасен и има дълъг експлоатационен живот. В магазини Баш Майстора ще откриете и универсален точилен апарат за заточване на всички Stihl вериги, циркулярни дискове за храсторези и ножове на ножиците за жив плет, подходящ за поддръжка на всички вериги Stihl Oilomatic.

 

Уреди за заточване на дискове - ако търсите уреди за заточване на дискове, попаднали сте където трябва. При нас ще откриете уреди за заточване на дискове с марка Fervi, подходяща за дискове от ф 80 мм до ф 700 мм. Машината за заточване на дискове FERVI развива скорост от - 5300 об./мин. При уредите за заточване на дискове, шлайфащият диск може да се накланя 25° надясно или наляво за добро заточване на режещите остриета.

 

Уреди за заточване на ножове и свредла - с каквито и режещи инструменти да работите, в един момент се налага те да се заточат. В такъв случай ваш незаменим помощник ще бъде уредът за заточване на ножове и свредла Fervi. Това е висококачествена електрическа машина, оборудвана с електрически двигател с мощност от 130 W. Този уред за заточване е подходящ за ножове и свредла с диаметър от 3 до 13 мм.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете уреди за заточване с търговската марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.