Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 403 продукта и наличност над 3 970 474 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 403 продукта в наличност.
3 970 474 Артикула.
Подреди по
Резултати

Фрези за кантове акумулаторни

Акумулаторните фрези могат да се използват за нутове, сглобки, езичета, оформяне на овали, канали и отвори в плоскости за мебели и други меки за обработка материали. Лесното и бързо боравене, както и работата с голяма прецизност и точност, спомагат за лесното сглобяване на мебели и други конструкции. В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да намерите фреза, която е лека удобна и най-важното мобилна. С такъв тип фреза сте независими от електрическото напрежение и разстоянията в цеха стават без проблеми.

В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да закупите акумулаторни фрези, батерии и други инструменти, които са подходящи както за професионалисти в сферата на ремонтите, така и за битова употреба. Възползвайте се от нашите предложения и поръчайте още днес!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.