Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 059 продукта и наличност над 3 956 265 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 059 продукта в наличност.
3 956 265 Артикула.
Подреди по
Резултати

Хоби ленти

Хоби лентите са много здрави с памучна текстилна оплетка. Широко приложими са и се използват широко в домове, офиси, вили, автомобили, на открито и закрито за лесни и сигурни ремонтни дейности. Устойчиви са на всякакви климатични промени.

 

Скоч брайт MAGUS 906 48 мм/10 м – сив е широко приложим – за скрепване, бандажиране, защита, задържане, ремонти. Той има голяма здравина и се използва широко в домове, офиси, вили, автомобили и др.

 

Скоч брайт MAGUS 906 48мм/10 м – черен веднага залепва към различни повърхнини. Устойчив е на ниски температури и на разтворители. Има силна здравина и може се прилага широко в домове, офиси, вили и др.

 

Скоч брайт MAGUS 9061 48мм/25 м – сив е предназначен за много различни приложения – скрепване, бандажиране, защита, задържане, ремонти. Има голяма здравина и може да се използва широко в домове, офиси, вили, автомобили и др. Устойчив е на всякакви климатични промени.

 

Скоч брайт MAGUS 9061 48мм/25 м – черен има отлична якост, с възможност за късане на ръка и веднага залепва към различни повърхнини. Устойчив е на ниски температури и разтворители. Има голяма здравина и може да се използва широко в дома, офиса, вилата, в автомобила, на открито и закрито за лесни и сигурни ремонти.

 

Скоч брайт MAGUS 908 48мм/50м – сив е широко приложим – за скрепване, бандажиране, защита, задържане, ремонти. Има голяма здравина и може да се използва широко в дома, офиса, вилата, в колата, на открито и закрито за лесни и сигурни ремонти. Устойчиви са на всякакви климатични промени.

 

Скоч брайт MAGUS 908 48мм/50м – черен незабавно залепва към различни повърхнини и е с възможност за късане на ръка. Устойчив е на ниски температури и на разтворители. Има голяма здравина и може да се използва широко в дома, офиса, вилата, в колата, на открито и закрито за лесни и сигурни ремонти. Устойчив е на всякакви климатични промени.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.