Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 687 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 687 Артикула.
Подреди по
Резултати

Четки телени ръчни

Телените четки са ръчни инструменти, подходящи за отстраняване на ръжда, почистване на заварки и за всякакъв вид остъргване на равни повърхности. Телените четки от стоманена тел с пластмасова дръжка са подходящи за подготовка на дадена повърхност, например почистване на фуги преди фугиране на облицовъчен камък.

 

Ръчната четка HERZ е месингова четка за почистване на дюзи 140 мм.

 

Ръчната четка HERZ е месингова четка 100 мм/ тип четка за почистване на резба/ тел 0.15 мм.

 

Ръчната четка WEILER е с четири реда месингова тел с дебелина 0.35 мм. Идеална е за употреба преди заваряване и нанасяне на покрития. Намира приложение в почистването на мръсотия, ръжда, котлен камък, стружки, боя, корозия.

 

Ръчната четка WEILER е с три реда месингова тел с дебелина 0.15 мм. Идеална е за подготовка на фини заварки и нанасяне на покрития. Намира приложение в почистването на мръсотия, ръжда, котлен камък, стружки, боя, корозия.

 

Ръчната четка WEILER е с четири реда стоманена тел с дебелина 0.35 мм. Служи за почистване на мръсотия, ръжда, котлен камък, стружки, боя, корозия. Идеална е за употреба преди заваряване и нанасяне на покрития.

 

Ръчната четка WEILER е с три реда стоманена тел с дебелина 0.15 мм. Идеална е за подготовка на фини заварки и нанасяне на покрития. Служи за почистване на мръсотия, ръжда, котлен камък, стружки, боя, корозия.

 

Ръчната четка WEILER 250 мм е с един ред гофрирана стоманена тел с дебелина 0.30 мм. Служи за почистване на мръсотия, ръжда, котлен камък, стружки, боя и корозия. Идеална е за употреба преди заваряване и нанасяне на покрития.

 

Телената четка GADGET е изработена от неръждаема стомана и е с ергономична дървена дръжка.

 

Телената четка HERZ е месингова четка 3-5 мм. за почистване на скоростна дюза.

 

Телената четка TOPMASTER е с ергономична и двуслойна дръжка. Радикалното разположение на сноповете служи за по-добра работа и лесен достъп. Телта е с висока плътност в двата края, което прави четката с по-добра производителност и по-дълъг живот.

 

Телената четка TOPMASTER e с двуслойна дръжка за по-добър захват. Основната четка е от 5х9 реда от неръждаема стомана. Предната четка е от 3х5 реда от найлон.

 

Телената четка TOPMASTER 250 мм е с ергономична и двуслойна дръжка. Радикалното разположение на сноповете служи за по-добра работа и лесен достъп. Телта е с висока плътност в двата края, което прави четката с по-добра производителност и по-дълъг живот.

 

Телената четка TOPMASTER 350 мм е с ергономична двуслойна дръжка. Телта е с висока плътност в двата края, което прави четката с по-добра производителност и по-дълъг живот. Включва и стъргало.

 

В онлайн магазина „Баш Майстора“ може да изпратите запитване за телена ръчна четка KAEM 250 мм.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.