Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 688 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 688 Артикула.
Подреди по
Резултати

Четкови електрически шлайфмашини

Четковата шлайфмашина е инструмент, който се използва предимно в професионалната работа. Четковата шлифовъчна машина позволява бързо обработване на повърхности с голяма площ. С помощта на четковия шлайф може да се сваля горният слой боя или лак, да се почисти повърхността на материала от ръжда, както и да се изравнят големи пукнатини и назъбвания.

 

С четковите шлайфмашини може да се работи както с метал, така и с дърво. Четковите шлифовъчни машини се използват с голям успех за шлифоване на паркетни или дървени подове, за обработка на цветни метали и стомана.

 

Четковата шлайфмашина се използва за сваляне на стари лаково-бояджийски покрития, премахване на ръжда или варовикова плака. Работният инструмент на четковата шлифовъчна машина са четки, които могат да бъдат произведени от метал, найлон, памук, фибър и шкурка. В зависимост от обработката на повърхността, която трябва да се направи, с четки за четкова шлайфмашина може да се почистват лодки, паркет, дървени повърхности, да се обновяват стари мебели и да се обработват други материали с големи размери.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете Шлайф четков MAKITA 9741, който може се използва за различни приложения чрез смяна на четките: шлайфане, премахване на ръжда и боя, полиране и други. Четковият шлайф има възможност за регулиране на предната ролка, което осигурява по-стабилна и ефективна работа с инструмента. Добрият страничен баланс на инструмента осигурява по-лесна работа и намалява риска от износване на четките от една страна.

 

За четковия шлайф MAKITA 9741 предлагаме и следните аксесоари:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.