Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 043 Артикула.
Подреди по
Резултати

Чукове кофражни

Кофражният чук е здрав и надежден инструмент, необходим на всеки един кофражист, строител или майстор на покриви. Работната част при него е със сложна форма – едната част на главата е правоъгълна, а другата е удължена и заострена. Някои кофражни чукове от едната страна са кози крак, на други пък главата е намагнетизирана с цел по-лесно придържане на пироните.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете кофражни чукове с метална, ергономична дръжка или дръжка от фибростъкло, кофражни чукове кози крак и магнитни кофражни чукове.

 

Чук кофражен ERBA 0.600кг – с ергономична каучукова дръжка, ръкохватка от фибростъкло и специално намагнетизиран отвор за поставяне на пирони.

 

Чук кофражен MTX 0.600кг - чук тип кози крак, изработен от висококачествена инструментална стомана, кован, с точно издържан режим на термообработка. Работната част на главата му е закалена и доведена до твърдост 55 HRc. Полираната кована глава има магнитен фиксатор за пирони, позволяващ изпълнението на работата с една ръка.

 

Чук кофражен STANLEY 0.600кг с дръжка от фибростъкло за по-голяма здравина и трайност, полирана глава и система за поглъщане на вибрациите. Ергономична дръжка против хлъзгане (изработена от 2 материала). Специално намагнетизиран отвор за поставяне на пирони.

 

Чук кофражен STANLEY FATMAX - 0.450кг и 0.570 кг с ергономична релефна противохлъзгаща се дръжка с патентовано покритие за по-голям комфорт при работа, даваща възможност за захват на повече места. Патентована система за поглъщане на вибрациите. Рамото и главата на чука са едно цяло, което дава баланс и издръжливост. Намагнетизиран отвор за вадене на пирони.

 

Чук кофражен STANLEY FatMax 0.600кг за зидарски дейности, с магнитен държач за пирони. Подобен е по-леките модели от серията, като при него отново рамото и главата на чука са едно цяло, което дава баланс и издръжливост и е с патентована система за поглъщане на вибрациите и релефна противоплъзгаща се дръжка. Различава се от по-малките модели FatMax по това, че е със специален профил на ударната част, предпазващ от отломки. За зидарски дейности. С магнитен държач за пирони.

 

Чук кофражен STANLEY GRAPHITR 0.570кг за зидарски дейности, при него рамото и главата на чука са едно цяло, което дава баланс и издръжливост и е с патентована система за поглъщане на вибрациите. Специален профил на ударната част, предпазващ от отломки и релефна противоплъзгъща се дръжка.

 

Чук кофражен STANLEY GRAPHITR 0.600кг с дръжка от фибростъкло за по-голяма здравина и трайност и полирана глава. Система за поглъщане на вибрациите. Ергономична дръжка против хлъзгане (изработена от 2 материала). Специално намагнетизиран отвор за поставяне на пирони.

 

Чук кофражен STANLEY STEELMASTER 0.600кг – дърводелски чук със специална намагнетизирана глава за придържане на пирони и дръжка от стоманена профилирана тръба с еластично покритие.

 

Чук кофражен TOPMASTER 0.600кг с дръжка полиамид-фибростъкло. Изработен от закалена инструментална стомана HRC 50-58. Голяма работна повърхност. Канал с магнит позволяващ задържане на пирони с различна дължина.

 

Чук кофражен TOPMASTER 0.600кг с метална дръжка, изработен от закалена инструментална стомана HRC 50-58. Полирана метална част на дръжката, отличаваща се със здравина и лекота. Нит между дръжката и главата на чука за по-голяма здравина.

 

Чук кофражен TOPMASTER Heavy Duty 0.600кг, изработен от закалена инструментална стомана HRC 50-58. Голяма работна повърхност. Канал с магнит позволяващ задържане на пирони с различна дължина. Изработен по стандарт DIN 7239.

 

Чук кофражен ZBIROVIA 0.600кг с магнит.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.