Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
1 2 3
Подреди по
Резултати
1 2 3
1 2 3

Чукове шлосерски

Шлосерските чукове са едни от най-често използваните. Използват се в много сфери на дейност - в строителството, дърводелството, бита и др. Предназначението на шлосерският чук е за забиване на пирони, сгъване на метални листове и т.н. Обикновено са с неголеми размери, като работната им част е леко изпъкнала, така че при удар по метални или други твърди детайли главата да не се поврежда. Разнообразието от шлосерски чукове, което предлагаме е голямо. При нас ще откриете шлосерски чукове с дръжка от дърво, полиамид (фибростъкло), метална с пластмасово покритие и гумирана дръжка с тегло от 100 г. до 8 кг.

 

Шлосерските чукове с дървена дръжка най-често се използват за забиване на пирони, коване на метал, напасване на части или чупене на предмети. Шлосерските чукове обикновено са произведени с конкретна цел и са изработени от въглеродна стомана с закалени ударни повърхности. Предлагат се в различна форма и структура. В магазини Баш Майстора ще откриете и шлосерски чукове с дръжка от полиамид (фибростъкло) TOPMASTER от 0.3 до 8 кг, отличаващи се с лекота и нит между главата и дръжката за по-голяма здравина, както и шлосерски чук с гумирана дръжка KRONUS 0.5 кг.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.