Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 42 569 продукта и наличност над 3 795 278 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
42 569 продукта в наличност.
3 795 278 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шейни зидарски

Зидарската шейна е инструмент, който улеснява дозирането и разпределянето на зидарския разтвор при зидане. Освен облекчаването на работата, той спомага за избягване на разхода на зидарски разтвор, прави подреждането на блоковете безпроблемно и увеличава скоростта на работа.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете шейна за зидане на керамични блокове WIENERBERGER Porotherm. Зидарската шейна се характеризира със здрава и стабилна конструкция, която е изработена от дебел стоманен лист и е прахово боядисана. Това от своя страна гарантира дълготраен живот на инструмента и лесно почистване. Зидарската шейна служи за полагане на зидарски разтвор при изграждане на стени с керамични блокове Porotherm 25 N+F Light.

 

С зидарската шейна се осигурява равномерно полагане на зидарския разтвор в две успоредни ивици върху основната фуга за зидане. Това спестява време за полагане на разтвора и ограничава преразхода му. Оптималното количество разтвор гарантира чистотата при работа, добрата визия на готовия зид и свежда до минимум допълнителните усилия по нивелирането на всеки отделен блок в хоризонтална посока.

 

Инструментът дозира необходимия разтвор, като осигурява оптимална дебелина за сигурна и здрава връзка между блоковете и предотвратява преразхода на материал. Минималната дължина на стената, за да може да се използва този инструмент е 95 см. По специални изисквания към консистенцията на разтвора няма, но тя разбира се би трябвало да се съобрази и с метеорологичните условия.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.