Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 759 продукта и наличност над 4 060 496 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 759 продукта в наличност.
4 060 496 Артикула.

Шлайфането има много страни. Ние помислихме за всяка една от тях.

Шлайфането има много страни. Ние помислихме за всяка една от тях.

Как могат да се обединят издръжливост, чувство и комфорт в една машина за шлайфане? Много лесно. Машината трябва да се конструира в партньорство с майсторите, които работят с нея, директно в техните ръцете.

Още първият допир до новия ETS EC 150 изпраща едно ясно послание: това е машината! Това е машината, защото с нея е значително по-комфортно да се работи над глава. Защото имате чувствително по-директен контакт и усет при шлайфане близо до ръба, на тесни места, летви, контури и плоскости. Това е машината, защото благодарение на ергономичната си конструкция просто «ляга» в ръката. Цялостната концепция отговорна за това се основава на три основни стълба:

  • По-малка проектна височина на машината от само 116 mm.
  • Мощен, но компактен EC-TEC мотор.
  • И не на последно място, една добре премислена геометрия на корпуса с балансиран център на тежестта.

Резултатът е машина с компактен дизайн, която в никакъв случай не е лишена от мощност. Това прави новия ETS EC 150 идеалният шлайф за работа с една ръка и за постигане на перфектни резултати. Предлага се в два варианта: ETS EC 150/3 с 3 мм ход за междинно и фино шлайфане и ETS EC 150/5 с 5 мм ход за междинно шлайфане преди лакиране.

 

 

Подобрява резултатите от шлайфането, защото нищо не се влачи и запъва. Усъвършенстваният маркуч с интегриран plug it-кабел защитава повърхностите и осигурява по-удобна работа. Защитната обвивка е от 100 % найлон и обгръща прахоизсмуквателния маркуч така, че той се плъзга по повърхностите и ръбовете без да ги надрасква. Интегрираният plug it-кабел е предпазен от нараняване.

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.