Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 33 527 продукта в наличност и разнообразие от над 3 308 783 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
33 527 продукта в наличност.
3 308 783 Артикула.

Шмиргели

Шмиргели се използват често за бързо и лесно изпиляване и оформяне на детайли от различен материал, като метал, дърво, камък, пластмаса и други. Финалните щрихи са не по-маловажни от цялостната ремонтна или строителна дейност. Изпипайте всичко до последният детайл с качествените шмиргели в онлайн магазин “Баш Майстора”. Предлаганите електрически инструменти черпят с пълни шепи от технологичният напредък и идват с дискове за фино и грубо шлайфане, прецизни и дълготрайни лагери, регулируеми подложки и предпазители срещу искри, както и с прахозащитени прекъсвачи.

Шмиргелите са често използвани, както при строителство, така и при ремонтни дейности. Електрически машини и шмиргели на склад, на водещи производители може да намерите в онлайн магазин “Баш Майстора”.

Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.