Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 33 505 продукта в наличност и разнообразие от над 3 370 731 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
33 505 продукта в наличност.
3 370 731 Артикула.

Щрайхмуси

Предлаганите от нас щрайхмуси са идеални за всички майстори, целящи да изстискат максимума от ограниченото си работно пространство. Тези професионални инструменти са леки на килограми, а големите работни маси позволяват прецизна и равномерна обработка на всяка положена заготовка. Всички модели в онлайн магазин “Баш Майстора” са сглобени от издръжливи материали и позволяват фина калибрация на дълбочината на рязане.

Щрайхмуси са често използвани, както при строителство, така и при ремонтни дейности. Електрически машини и щрайхмуси на склад, на водещи производители може да намерите в онлайн магазин “Баш Майстора”.

Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.