Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ъгломери дигитални

Ъгломерът е задължителен инструмент, когато става въпрос за съединяване на детайли под ъгъл. Той намира широко приложение при изграждането на конструкции, строително-ремонтните дейности, монтажните дейности, производството на мебели и на много други места. Ъгломерите се предлагат в няколко варианта - стандартни ъгломери, сгъваеми ъгломери, ъгломери за маркиране на отвори, професионални ъгломери и дигитални ъгломери.

 

Дигиталните ъгломери се използват при строителни, монтажни и ремонтни дейности, в производството на мебели и при изграждането на конструкции.  Дигиталните ъгломери, които ще откриете при нас, имат различен обхват на измерване от 0°-180° до 0°-360° и точност на измерването +/-0.1°, +/-0.2°, +/-0.5°. С дигитален ъгломер автоматично се изчисляват обикновени и двойни ъгли на отрязване и на скосяване без други помощни средства, като резултатите се изписват на дигиталния дисплей. Дигиталните ъгломери Kapro притежават функция акселометър, която позволява визуалиране на резултата при завъртане наобратно.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете дигитален ъгломер с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.