Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Aкумулаторна отрезна машина за метал

Aкумулаторна отрезна машина за метал с гарантирано качество и достъпна цена ще намерите в магазини Баш Майстора. Акумулаторните отрезни машини за метал предлагани в нашия онлайн магазин са отлична алтернатива на ъглошлайфите на батерия и предоставят възможност за точно, бързо и лесно срязване на метални профили. Те ще направят работата Ви в пъти по-ефективна и ще станат неизменна част от набора Ви електрически инструменти при всеки ремонт или строителна дейност. С тази техника, смяната на абразивният диск и заготовката става без почти никакви усилия, а предпазните кожуси, ергономичните дръжки и стабилната винтова стяга правят работата Ви възможно най-безопасна.

Акумулаторните отрезни машини за метал са машини предпочитани най-вече от хората, които ежедневно имат нужда от такъв тип електроинструменти, те са подходящи не само за строителни работи, изготвяне на армировка, използват се при ремонти и изработка на конструкции, също така и в промишлеността. Предлаганите от онлайн магазин „Баш Майстора“ отрезни машини за метал са произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.