Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Аератори и вертикулатори акумулаторни

Аераторите са машини, които служат за премахване на изсъхнали и мъртви растения от моравата, за да може тревата да расте. Остриетата от метал влияят благоприятно на горния пласт на тревната площ, по този начин водата и други полезни съставки се доближават до корените на тревата. Използването на аератор има благоприятен ефект върху почвата, а резултатът е обогатяване на почвата с кислород. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите акумулаторни аератори и вертикулатори на марката STIHL.

 

Акумулаторният аератор STIHL RLA 240.0 Solo е изключително уместен, когато искате да вертикутирате или грапете неголеми тревни повърхности със стеснени райони. Уредът съчетава в себе си маневриране с ефективност особено на тревни места със стеснени сектори. Доставя се без батерия и зарядно устройство. Аераторът има лек и издръжлив полимерен корпус.

 

Акумулаторният аератор STIHL RLE 240 чисти съществено със ширина от 34 см и благодарение на малката си тежест и подвижните колела може да се направлява добре. Лесно се сменят двата работни инструмента.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.