Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 074 продукта и наличност над 4 562 056 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 074 продукта в наличност.
4 562 056 Артикула.
Подреди по
Резултати

Аератори и вертикулатори бензинови

Бензиновите аератори и вертикулатори, предлагани в онлайн магазин „Баш Майстора“, са техника, подходяща за нуждите на всеки един професионалист в бранша. Градинарските машини разполагат със сгъваеми ръкохватки и с мощни и надеждни двигатели, а добрата им маневреност Ви помага бързо и лесно да се преборите с упорития мъх и тревен филц.

 

Бензиновият аератор RAIDER RD-GSC03 ще Ви избави от масивни тревни повърхности от мъх и тревен филц. Задейства се от силен бензинов двигател. Гарантира благоприятно проветряване на тревните райони. Моделът притежава два вала – единият е с неподвижно закрепени, двустранни, стоманени ножове, а вторият прилича на ротационна четка от тънка пружинна стоманена тел.

 

Бензиновият аератор STIHL RL 540.0 предлага мобилност и маневреност чрез лесноподвижни колела със специален профил. Усъвършенства основно набавянето с хранителни вещества на тревата и подсилва трайно нейното развитие. Полимерният корпус се справя и при непрестанна употреба. Ръкохватката се сгъва бързо, което дава сигурност и за компактното му съхраняване.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.