Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Аератори и вертикулатори електрически

Намирането на подходящи електрически аератори и вертикулатори невинаги е лесна задача. В онлайн магазин “Баш Майстора” ще откриете разнообразие от техника от доказани производители, която е еднакво подходяща и за начинаещи, и за напреднали градинари. С компактни размери, скромно тегло, големи събирателни контейнери и ножове от неръждаема стомана, тези машини са незаменима част от арсенала на всеки градинар.

 

Електрическият аератор BOSCH ALR 900 е с уникална система „Jet-Collect”, която дава възможност за бързо аериране на тревните площи без затормозяване на уреда. Той е с двойносгъваща се ръкохватка и стъпаловиден събирателен контейнер.

 

С електрическия аератор GARDENA EVC 1000 може трайно да отстраните мъх, изсъхнала трева и плевели, с което значително се подобрява абсорбацията на въздух, вода и хранителни вещества в почвата. Дълбочината на проникване се регулира лесно с помощта на удобен лост. Големите колела със специален грайфер подпомагат управлението и осигуряват добро сцепление върху тревата.

 

Електрическият аератор MAKITA UV3200 се препоръчва за цялостната поддръжка на тревни площи в малки до средни градини. Отличава се с добра маневреност. Аераторът е с кош за трева, който може да събере до 30 л малки отпадъци.

 

Електрическият аератор MAKITA UV3600 е с централно регулиране на дълбочината на рязане. Сгъваемата регулируема дръжка осигурява по-лесно транспортиране и съхранение на инструмента.

 

Електрическият аератор RAIDER (RD-ESC01, RD-ESC02) освобождава тревните площи от мъх и тревен филц. Задвижван е от мощен електродвигател. Аераторът разполага с два вала.

 

Електрическият вертикулатор BOSCH AVR 1100 е с уникална система „Jet-Collect”, която дава възможност за бързо аериране на тревните площи без затормозяване на уреда. Той е с двойносгъваща се ръкохватка и стъпаловиден събирателен контейнер.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.