Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 079 продукта и наличност над 4 307 275 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 079 продукта в наличност.
4 307 275 Артикула.

Аератори за трева / Вертикулатори

Аераторите са машини, които служат за премахване на изсъхнали и мъртви растения от моравата, за да може тревата да расте. Остриетата от метал влияят благоприятно на горния пласт на тревната площ, по този начин водата и други полезни съставки се доближават до корените на тревата. Използването на аератор има благоприятен ефект върху почвата, а резултатът е обогатяване на почвата с кислород.

 

В категория “Аератори за трева / Вертикулатори ще откриете разнообразие от бензинови, електрически и акумулаторни аератори за тревни площи от водещи производители, доказани с безкомпромисното качество на продуктите си.

 

Акумулаторни аератори и вертикулатори

 

Акумулаторният аератор е изключително подходящ, когато искате да вертикутирате или грапете неголеми тревни площи с тесни участъци. Уредът съчетава в себе си маневриране с ефективност особено на тревни места със стеснени сектори. Има лек и издръжлив полимерен корпус.

 

Бензинови аератори и вертикулатори

 

Бензиновите аератори и вертикулатори са оборудвани с бензинов двигател. Те са по-мощни и по-ефективни. Тъй като не изискват захранване, можете да ги движите свободно по големи терени. Поради тази причина те се отнасят към професионалния клас.

 

Характерното при бензиновия аератор е, че той има необходимост от гориво и масло, по-шумен е, отделя вредни газове и е по-труден за обслужване. Когато трябва да се справите с по-голяма трева, няма да успеете да се справите без негова помощ.

 

Електрически аератори и вертикулатори

 

Електрическите аератори и вертикулатори могат да се използват във всяка градина. Изключение правят големите площи, където достъпът до електрическата мрежа е труден.

 

Електрическият аератор е предпочитан, защото е изключително продуктивен, има ниско тегло, лесен е за обслужване, екологичен и почти безшумен.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.