Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ъглошлайфи пневматични

Пневматичните ъглошлайфи са практични инструменти, служещи за бързо и ефективно рязане и оформяне на метални изделия. Пневматичната шлайфмашина е идеалният вариант за шлифоване на голям брой детайли и повърхности, както и при рязането на порцеланови или керамични материали и PVC тръби.

 

Пневматичният ъглошлайф се задвижва от нагнетен от компресор въздух и се използва на мокри места, където употребата на електрически ракети е невъзможна и много често при авто-тенекеджийството. Пневматичният ъглошлайф се характеризира с изключително опростена, но здрава конструкция и дълъг експлоатационен живот, за разлика от електрическата шлайфмашина.

 

Пневматичните ъглошлайфи предлагат лесен контрол на скоростта и осигуряват прецизно управление на оборотите на диска. Оборудвани са с бърза връзка за нагнетателен маркуч. Ергономичната дръжка може лесно да се завинтва в три различни позиции, с което се постига по-безопасно и удобно рязане или шлифоване под ъгъл 180 °. За улеснение на работния процес разполагат с заключване на спусъка.

 

В магазини Баш Майстора ще намерите висококачествени пневматични ъглошлайфи с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.