Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 116 продукта и наличност над 4 286 445 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 116 продукта в наличност.
4 286 445 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни аератори и вертикулатори

Акумулаторният аератор и вертикулатор е идеален, когато искате да вертикутирате или грапете малки тревни площи с тесни пространства. Този уред съчетава в себе си маневреност и ефективност особено на тесни тревни площи. Има лек и издръжлив полимерен корпус.

 

Чрез акумулаторния уред можете да поддържате моравата си без кабели и да имате пълна свобода на движение, докато насочвате аератора. Благодарение на голямата работна ширина уредът съчетава отлична маневреност с ефективност особено на тревни площи в тесни райони.

 

Винаги можете да изберете дали да надраскате третираната зона за по-добро проветряване или да ползвате валяк за грапене, за да премахнете изсъхналата трева и мъха от моравата.

 

За да направите това, можете бързо да поставите необходимите работни инструменти за поддръжка на тревата, да регулирате безстепенно работната дълбочина и да започнете аериране или грапене.

 

Акумулаторните аератори и вертикулатори се управляват лесно с помощта на движещите се колела.

 

Защо да изберете акумулаторни аератори и вертикулатори от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме акумулаторни аератори и вертикулатори, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.