Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 56 604 продукта и наличност над 4 316 492 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
56 604 продукта в наличност.
4 316 492 Артикула.

Авто ключове

В магазини „Баш Майстора“ предлагаме ключове за развиване на свещи, чиято вложка позволява запалителната свещ да бъде обхваната здраво и да се развива безпроблемно. Улеснете работата си по ремонта на автомобила, като се снабдите с ключове за свещи от нашия онлайн магазин.

 

Ключовете за вилка на мотор са подходящи за мотоциклетите с марка YAMAHA, KAWASAKI, SUZUKI и HONDA.

 

Ключовете за водна помпа се използват за затягане и разхлабване на ролката на водната помпа. Особено подходящи са за труднодостъпни места. Служат за двигатели на VW, AUDI, OPEL и др.

 

Ключовете за горивни помпи се използват за монтаж и демонтаж на държача на клапана за налягане. В магазини „Баш Майстора“ предлагаме комплекти ключове за монтаж и демонтаж на болтовете на капаците на горивните помпи.

 

Ключовете за джанти са задължителна част от всяка авторемонтна работилница. Предлагаме Г- и Т-образни ключове, с чиято помощ можете лесно да монтирате и демонтирате резбови съединения на автомобила и кръстати ключове за джанти с различен размер, което ги прави универсални.

 

Смяната на маслото е съществена част от поддръжката на автомобила. В магазини “Баш Майстора“  Ви предлагаме ключове за маслен филтър, с които той се монтира или демонтира, подходящи за труднодостъпни места, верижни ключове за маслен филтър, чиято верига се вади на различна дължина и ги прави подходящи за различни модели, регулируеми ключове за маслен филтър тип „паяк“ и ремъчни ключове за маслен филтър с бързо затягане.

 

С ключовете за пробки можете да развивате пробката за смяна на маслото на различни модели автомобили. При нас може да намерите комплекти ключове от по 5 и 6 броя ключове за картер.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.