Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 116 продукта и наличност над 4 286 442 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 116 продукта в наличност.
4 286 442 Артикула.
Подреди по
Резултати

Бензинови аератори и вертикулатори

Бензиновите аератори и вертикулатори са оборудвани с бензинов двигател. Те са по-мощни и по-ефективни. Тъй като не изискват захранване, можете да ги движите свободно по големи терени. Поради тази причина те се отнасят към професионалния клас.

 

Характерното при бензиновия аератор е, че той има необходимост от гориво и масло, по-шумен е, отделя вредни газове и е по-труден за обслужване. Когато трябва да се справите с по-голяма трева, няма да успеете да се справите без негова помощ.

 

Бензиновият аератор и вертикулатор ще Ви избави от масивни тревни повърхности от мъх и тревен филц. Гарантира благоприятно проветряване на тревните райони. Предлага мобилност и маневреност чрез лесноподвижни колела със специален профил.

 

Защо да изберете бензинови аератори и вертикулатори от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме бензинови аератори и вертикулатори, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.