Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 153 продукта и наличност над 4 132 437 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 153 продукта в наличност.
4 132 437 Артикула.
Подреди по
Резултати

Бетонобъркачки и смесители за строителни смеси

Бетонобъркачките и смесителите са подходящи за разбъркване на сухи, полусухи, лепливи и течни материали като бои, тежки и леки бетони. Със своят автономна работа, миксерът за бетон улеснява значително процеса в сравнение с използването на ръчен миксер за строителни смеси. По този начин се спестява много време на работниците и майсторите, защото на ръка е изключително трудно смесите да се разбъркват и да придобият хомогенен вид. А бетонът трябва да бъде изключително добре смесен, за да може да се използва. Освен това, смесителите спестяват изразходването на излишен материал и са изключително икономични. С тях можете да получите точно толкова бетон, колкото Ви е необходим за извършването на определена работа.

 

Друго голямо предимство на смесителите са колелцата, които правят възможно пренасянето на сместа бързо и без използване на ръчна количка. Всичко това прави смесителите идеални за използване в строителството и довършителните работи дори у дома за завършване на малки ремонти.

 

Какви смесители и бетонобъркачки можете да откриете в магазини „Баш Майстора“?

 

В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете смесители на някои от най-популярните производители на пазара – IMER MINIBETA, IMER ROLLBETA, IMER SYNTESI, LIMEX, BISONTE, COLLOMIX и други.

 

Имайте предвид, че за определени материали може да е по-добър вариант да изберете ръчен миксер за строителни смеси. Ако не сте сигурни дали да изберете бетонобъркачка или миксер и кой продукт е оптимален за Вашата дейност, не се колебайте да ни потърсите. Нашите специалисти ще Ви дадат нужните съвети и ще Ви асистират в подбора на правилната техника за Вашите нужди!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.