Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Бормашини пневматични

Всеки Баш Майстор трябва да има надеждна бормашина под ръка, която да е сигурен помощник в случай на нужда от пробиване, завиване или развиване, както и при ремонт у дома или в строителството. Пневматичните бормашини в онлайн магазин „Баш Майстора“ са сред най-предпочитаните професионални инструменти за професионалисти и домашни майстори. Те могат да бъдат от нисък, среден или висок ценови клас според своите характеристики. Пневматичните бормашини, които предлагаме, са на марките FERVI, RAIDER, UNIOR, RODCRAFT и AR PNEUMATIC.

 

Пневматичната бормашина AR PNEUMATIC XQ656 е предназначена за полупрофесионална употреба. Служи за пробиване на отвори в метал, дърво, пластмаса и др. Снабдена е с реверс и ключов патронник с обхват от 1.0 до 10 мм.

 

С пневматичната бормашина FERVI 0339 се пробиват отвори в различни видове материали. Удароустойчивият корпус защитава инструмента от прах и влага и го предпазва от влиянието на околната среда.

 

Пневматичната бормашина FERVI 0418 служи за пробиване на отвори в метал, дърво, пластмаса и др. Снабдена е с реверс и ключов патронник с обхват от 1.0 до 10 мм.

 

Пневматичната бормашина FERVI 0574 е пригодена за работа с компресори. Скоростта на въртене на вала се избира чрез преместване на селекторния лост. Компактният инструмент е с работно налягане 6 бара и развива скорост 1800 оборота в минута.

 

Пневматичната бормашина RAIDER RD-AD02 служи за пробиване на отвори в метал, дърво, пластмаса и др. Снабдена е с реверс и бързозатягащ патронник с обхват от 1.5 до 13 мм.

 

Пневматичната бормашина RODCRAFT RC4500 е с интегриран изпускател в дръжката. Оборудван е с бърз патронник ROHM® до 10 мм (3/8 ").

 

Пневматичната бормашина RODCRAFT RC6453 е за точно отстраняване на точкови заварки. Свредлото се избутва автоматично върху листовия метал чрез сгъстен въздух и инструментът започва да работи, като се премахва само точката от един слой на свързването.

 

Пневматични бормашини на марката UNIOR може да намерите както в онлайн магазин „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.