Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 016 продукта и наличност над 4 134 425 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 016 продукта в наличност.
4 134 425 Артикула.
Подреди по
Резултати

Бормашини за разпробиване с диамантени корони

Диамантената бормашина, позната още като бормашина с диамантени корони, влиза в употреба на майстори, които имат нужда от максимална мощност при пробиване на отвори в зидария, бетон или стоманобетон, както и с отвори с големи диаметри. В най-честия случай тези машини за пробиване са с ограничител за въртящия момент, който цели да предпази инструмента и майстора при блокаж на свредлото или короната. Бормашините за ядково пробиване правят качествени отвори с големи дълбочини, като след пробиването ядката се отделя цяла. Най често се използват за отвори при ВИК инсталации, климатизации и електроинсталации. Подходящи са за работа в хоризонтално и вертикално положение. Марките, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, са BOSCH, DEWALT, MAKITA, HUSQVARNA и др.

 

Разпробивната машина BOSCH GDB 180 WE е с голяма експлоатационна продължителност благодарение на здрава конструкция и редуктор със смазване с масло.

 

Разпробивната машина BOSCH GDB 350 WE е с 3-скоростен редуктор за ядково пробиване в армиран бетон.

 

Разпробивната машина DEWALT D21585 има защита срещу прегряване и претоварване, което увеличава експлоатационния му живот. Високата скорост на пробиване се постига чрез тристепенната скоростна кутия.

 

Разпробивната машина HUSQVARNA Construction DM 400 e предназначена за ядково пробиване с диамантени боркорони в бетон, тухла и др. Подходящ избор за средни до тежки работни операции, където се изисква висока производителност.

 

Разпробивната машина HUSQVARNA Construction DMS 160 AT е с индикатор за натоварването на уреда, позволяващ регулиране на мощността на пробиване. Служи за пробиване в стени, подове и покриви. Подходяща е за и по-леки приложения като пробиване на малки канали и тръби, електрически контакти и телекомуникационни кабели, отвори за анкери и др.

 

Разпробивната машина HUSQVARNA Construction DMS 240 e предназначена за пробиване на вентилационни и водопроводни канали, отвори за канализационни тръби, бариери и пътни знаци. Снабдена е с колела за по-лесно транспортиране.

 

Разпробивната машина TYROLIT PREMIUM DRS162S е подходяща за мокро и сухо пробиване, с щендер. Има двустепенна предавка без нужда от техническо обслужване.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите бормашини за разпробиване с диамантени корони на марките MAKITA и REMS.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.