Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 685 продукта и наличност над 6 409 811 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 685 продукта в наличност.
6 409 811 Артикула.
Подреди по
Резултати

Четки за водоструйки

Четките за водоструйки са много важни аксесоари, без които работата е абсолютно невъзможна. Използват се за чистене на разнообразни повърхнини. Те правят чистенето по-ефективно и подходящо за разнообразни задачи. 

Видове четки за водоструйки

Универсалната четка е идеална за чистене на различни форми, както и велосипеди. Меката четина защитава деликатните повърхности без да прави компромиси с почистването.

 

Въртящата се четка за миене се използва за цялостно чистене на боя, стъкло или пластмаса.

 

Въртящата се четка за миене найлонови влакна се задвижва с вода. Има компактна и лека конструкция и не е необходим допълнителен двигател за задвижване на четката.

 

Четката за миене на автомобил се ползва за нежно чистене на чувствителни повърхнини. Свързва се направо към маркуча чрез бърза връзка. 

 

Четката за почистване без пръски подхожда идеално за почистване на деликатни места - автомобилен лак, лак за мотори, стъкло, зимни градини, гаражни врати, велосипеди.

 

Твърдата четка за фасади позволява дълбоко и внимателно чистене на промишлени фасади, също така на външни подови настилки от дърво или камък.

 

Меката четка за фасади предпазва чупливото стъкло и въпреки това го почиства добре или с чиста вода, или с високо налягане.

 

Средната четка за фасади бързо и директно може да се свърже към телескопично удължение или към струйника за високо налягане и е подходяща за чистене на фасади, ролетни щори и текстилни тъкани.

 

Меката четка за миене е особено подходяща за почистване на големи площи – зимни градини, автомобил, лодки, каравани. 

 

Четката накрайник за почистване на двор  има възможност за регулиране на налягането. 

 

С четката приставка за водоструйка се почистват бързо големи хоризонтални повърхности с дълъг експлоатационен живот.

 

Защо да изберете четка за водоструйка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме четки за водоструйки, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.