Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 116 продукта и наличност над 4 286 446 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 116 продукта в наличност.
4 286 446 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически аератори и вертикулатори

Намирането на подходящи електрически аератори и вертикулатори невинаги е лесна задача. С компактни размери, скромно тегло, големи събирателни контейнери и ножове от неръждаема стомана, тези машини са незаменима част от арсенала на всеки градинар.

 

Електрическият аератор и вертикулатор може да се използва във всяка градина. Изключение правят големите площи, където достъпът до електрическата мрежа е труден. Той е предпочитан, защото е изключително продуктивен, има ниско тегло, лесен е за обслужване, екологичен и почти безшумен.

 

Ако трябва да аерирате неголям терен, който се намира недалеч от жилищни домове, може да се спрете на електрически аератор. По-евтин е, по-лесен за експлоатация, по-тих и не замърсява въздуха. Освен това е и икономичен.

 

В онлайн магазин “Баш Майстора” ще откриете разнообразие от техника от доказани производители, която е еднакво подходяща и за начинаещи, и за напреднали градинари.

 

Защо да изберете електрически аератори и вертикулатори от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме електрически аератори и вертикулатори, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.