Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 424 289 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 424 289 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически дробилки

Ако искате да спестите време и да улесните работата си, в магазини „Баш Майстора“ може да закупите електрическа дробилка. Ако пък вече имате такава, не е лошо да разполагате с резервни прави и лопаткови ножове. Някои видове електрически дробилки са с правоъгълен отвор, други с отвор „детелина“ за подаване на силно разклонен материал. В магазин „Баш Майстора“ ще намерите и такива с наклонена фуния. Ако се затруднявате в избора си, свържете се с нашите консултанти.

 

Дробилката за листа и клони BOSCH AXT Rapid 2000 е с режещи ножове от специална закалена стомана. Тя е много подвижна благодарение на малкото си тегло.

 

Дробилката за листа и клони MAKITA UD2500 е със специални отвори за по-лесно наблюдение на нивото на запълване на контейнера. Тя притежава удобен контролен панел с автоматична антиблокираща система и ключ с реверс.

 

Дробилката за листа и клони RAIDER (RD-ESH01, RD-ESH02) е бърза и мощна машина с висок въртящ момент, която има здрави, обработени с лазер ножове, които осигуряват висока производителност на надробяването.

 

Дробилката за листа и клони STIHL GHE 135 L е специалист за дейности по надробяване в райони с наложени ограничения на шума. Надробените клони падат директно в интегрирания контейнер за надробен материал, който можете да транспортирате и изпразвате удобно.

 

Дробилката за листа и клони STIHL GHE 140 L e с широк отвор с форма на детелина и така лесно могат да се поставят клони с дебелина до 40 мм. Машината работи тихо и с минимални вибрации.

 

Дробилката за листа и клони STIHL GHE 150 лесно надробява на стружки отрязани клони от храсти и жив плет или дървесни клони. Фунията за подаване на материала на градинската дробилка е снабдена с отвор във формата на детелина.

 

Дробилката за листа и клони STIHL GHE 250 надробява както растителни остатъци, така и дървесен материал от градината надеждно, ефективно и бързо. За равномерно и мощно задвижване се грижи мощният електродвигател.

 

Дробилката за листа и клони STIHL GHE 250 S е предназначена за всички, които искат да раздробяват редовно големи клони или такива със средна дебелина и твърд отрязан материал от храсти и жив плет.

 

Дробилката за листа и клони STIHL GHE 260 e идеален партньор за разчистване след рязане на храсти, жив плет и клони от дървета. Електродвигателят се задвижва със силен ток.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.