Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 721 продукта и наличност над 4 105 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 721 продукта в наличност.
4 105 086 Артикула.

FESTOOL - За майсторите, инструментите и качествотo

FESTOOL - За майсторите, инструментите и качествотo

Когато искаме мечтаната от нас кухня или спалня, трябва да се съобразим с много изисквания. Първо и задължително трябва да имаме идеалния проект, който да е съобразен, с нашия вкус, с размерите на мебелите които се предлагат на пазара,с бюджета който разполагаме и накрая,но не и на последно място да намерим добри специалисти - майстори, които да сбъднат мечтата ни.

Индивидуалните проекти за кухня се изпълняват от висококвалифицирани майстори с набор професионални инструменти, които са функционални, удобни и интелигентни. Те не нараняват, не уморяват майстора, не тежат прекалено, имат допълнителни приставки, които осигуряват удобство при различните операции. Тези инструменти скъсяват работния процес, работата се върши побързо и безаварийно. Майсторът работи 8 часа с един инструмент. Работата с професионален инструмент се различава значително от работата с инструмент за хоби, с който се работи веднъж месечно за половин час или инцидентно, когато се налага. Неудобните инструменти не са за ежедневна употреба и могат да навредят при всекидневното боравене с тях. Сериозните марки инструменти, като Festool например, правят работата едно креативно удоволствие. Festool са единствената марка, която предлага инструменти с многобройни приставки, които облекчават работата на майстора независимо от предназначението на съответния инструмент – за рязане, завинтване, фрезоване или рендосване. Тези инструменти позволяват и изработване на по-качествени мебели, задоволяващи и най-високите клиентски изисквания. Потъващият циркуляр е особено удобен за инсталиране на кухненски шкафове в нестандартни и тесни пространства като подпокривните помещения. Този инструмент позволява изкрояване на място по съответното скосяване – машината се води стабилно по шина и няма опасност да подведе в неправилна посока, а взетата мярка не се променя при отрязването. 

Инструментите Festool дават сигурност и спокойствие в работата на майстора, което се отразява на цялостния резултат при изпълнението на даден проект. Освен това този циркуляр има приставка за свързване към прахосмукачка. Ръчният циркуляр без прахосмукачка разхвърля много прах при рязането и засипването с прах на целия обект е неизбежно. Тези решения са добри както за клиента, който остава безкрайно доволен от чистата работа, така и за майстора, който работи по-бързо и по-качествено.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.