Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 074 продукта и наличност над 4 563 903 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 074 продукта в наличност.
4 563 903 Артикула.

Фиксатори стенни и принадлежности

В стремежа си да осигурим на нашите клиенти всякакви инструменти и принадлежности за арматура и кофраж Ви предлагаме инструменти за кофраж, конусни накрайници и тапи за кофражна шпилки, тръби за кофраж и др. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите разнообразие от стенни фиксатори и принадлежности. При запитвания се обърнете към нашите консултанти. Очакваме Ви!

 

Пластмасовите конуси се използват в краищата на покривните ръкави и лесно могат да бъдат извадени след свалянето на кофража, формират скосени отстъпи за по-нататъшно циментиране.

 

Тапите се използват широко при резервоари и работа с отпадни води. Служат за оптимално уплътняване на пластмасови тръби, както и за запълване на допълнителни отвори и затваряне на покривни ръкави.

 

Тръбите за кофраж служат за употреба върху свързващи пръти като покриващ ръкав, улесняващ тяхното сваляне, а също така действат като фиксатор, който застопорява кофража в правилната позиция.

 

Кофражно оборудване на достъпни цени ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.