Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 251 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 251 Артикула.
Подреди по
Резултати

Фрези за замазки

От набраздяване на бетон до махане на пътни маркировки, фрезите за замазки в онлайн магазин „Баш Майстора“ са мултифункционални машини за третиране на малки до средни площи. Техниката е способна да работи в голяма близост до ръба (до 10 мм) и разполага с удобни регулируеми дръжки за дълбочината на фрезоване, а прахоустойчивите барабани и доброто сцепление при повдигане ги прави подходящи за тежки ремонтни и строителни условия.

 

Машината за фрезоване на настилка HUSQVARNA Construction CG 200 служи за махане на покрития (тежки замазки за подови плочки и епоксидни материали), леко и тежко фрезоване, набраздяване и текстуриране на пешеходни пътеки и др.

 

Фрезата за бетон SCHWAMBORN BEF 201 е с повишена двигателна филтрация и защита на мотора от претоварване. Служи за набраздяване на бетон, махане на покрития, пътни маркировки, циментови остатъци и стари подови настилки.

 

Фрезата за бетон SCHWAMBORN BEF 204 работи много близко до ръба. Необходима е за ефективни и бързи резултати на малка площ. Има функция за понижаване на централния барабан и настройка на дълбочината. Подходяща е за набраздяване на бетон, махане на покрития, пътни маркировки, циментови остатъци и стари подови настилки.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.