Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Гайковерти пневматични

Пневматичните гайковерти, предлагани в онлайн магазин „Баш Майстора“, са отлична алтернатива на тресчотките и класическите гаечни ключове. Те ще направят работата Ви в пъти по-ефективна и ще станат неизменна част от набора Ви електрически инструменти при всеки ремонт или строителна дейност. Пневматичните гайковерти са предпочитани най-вече от хората, които ежедневно имат нужда от такъв тип ръчни електроинструменти. Подходящи са не само за строителни работи, използват се в автомобилостроенето и промишлеността, както и в други дейности, свързани със затягане на болтове, гайки и др.

 

Пневматичният гайковерт FORCE 1/2’’ е подходящ за строителни обекти и битови нужди. Има ергономичен дизайн и е с висок въртящ момент. Използва се в автомобилната индустрия, фабрики, гаражи за гуми и др.

 

Пневматичният гайковерт GAV AT (0051 1/2’’, 0305 1/2‘‘) се използва при ремонт на леки автомобили.

 

Пневматичният гайковерт GAV AT 0308 1’’ е подходящ при ремонт на големи камиони, трактори и комбайни.

 

Пневматичният гайковерт RAIDER RD-AW03 1/2’’ има реверсивна функция. Доставя се в комплект с 14 броя аксесоари.

 

Пневматичният гайковерт RAIDER RD-AW04 3/4’’ е с максимален въртящ момент 610 Nm. Консумираният въздушен поток е 134 литра в минута. Разполага и с реверсивна функция.

 

Пневматичният гайковерт RODCRAFT RC2205 1/2’’ може да се използва с една ръка, както и да се закачи шлаух за изгорели газове. Има 4 позиции на завиване и 1 на развиване.

 

Пневматичният гайковерт RODCRAFT RC2277 1/2’’ е екипиран с лек композитен корпус на мотора. Удобен е за работа благодарение на профилираната ръкохватка и гумираното покритие.

 

Пневматичният гайковерт RODCRAFT RC2315 3/4’’ е с пълна мощност при реверс. Дръжката е с изолиращо каучуково покритие.

 

Пневматичният гайковерт RODCRAFT RC2476 1’’ намира приложение при обслужване и ремонт на автобуси и камиони. Екипиран е с лек композитен корпус на мотора.

 

Пневматичният гайковерт USAG 942 PC1 1/2’’ е допълнително балансиран за екстремен комфорт дори при интензивна употреба. Има 3 настройки на въртящ момент за затягане.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите пневматични гайковерти на марките FERVI, TOPMASTER и UNIOR.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.