Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 429 952 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 429 952 Артикула.

Генератори

Генератори с гаранция. Вижте онлайн машини и техника в магазини Баш Майстора с пълни технически характеристики. В тази категория ще откриете монофазни и трифазни генератори.

 

Монофазни генератори:

 

Монофазните генератори работят на ток и са наричани още агрегати за ток. Тези генератори са подходящи както за професионална употреба, така и за всички майстори ентусиасти. Тяхната дейност е да осигурят независимост от електрическата мрежа и голяма мобилност. Независимо дали работите и искате да захраните уреди от генератора далеч от електрическата мрежа. Или имате къща в отдалечен район, която искате да подсигурите в случай на спиране на тока.

 

Монофазните генератори са предпочитани от все повече хора, пребиваващи в планински местности или къмпингуващи с каравана. Причината за това, е че монофазните генератори им осигуряват спокойствието, от което се нуждаят, докато се наслаждават на красивия морския бряг. Затова можем да кажем, че монофазните генератори са необходимост и удобство.

 

В зависимост от това дали ще се използват за битови или промишлени нужди, генераторите се произвеждат в монофазен и трифазен вариант (включително и заваръчни генератори).

 

В магазини Баш Майстора ще откриете огромно разнообразие от дизелови и бензинови, монофазни генератори за ток 230 V. Някой от тях имат малка консумация на гориво. Това ги прави идеални за захранване на каравани, вили, електрически водни помпи за капково напояване, бормашини, леки перфоратори, ъглошлайфи и други. Моторът на монафазните генератори на ток 230 V може да бъде бензинов, четиритактов, с въздушно охлаждане или едноцилиндров.

 

 Бензиновите и дизелови монофазни генератори, които може да намерите в тази категория, се използват за аварийно токозахранване. Всички монофазни генератори са на 230 V. Но освен това Ви предлагаме и бензинови монофазни генератори с електростартер, с електростартер и автоматичен старт/стоп, и обезшумени бензинови монофазни, инверторни генератори за ток.

 

 Освен това разполагаме с голямо разнообразие от бензинови и дизелови монофазни генератори за ток 230 V и 230/400 V – инверторни генератори, генератори с електростартер, заваръчни генератори, генератори с автоматичен старт/стоп.

 

Генератори трифазни:

 

Генераторът за ток Ви осигурява независимост от електрическата мрежа, както и голяма мобилност. Дали работите и искате да захраните машина далеч от електрическата мрежа, имате къща в отдалечен район, която желаете да подсигурите при спиране на ток, опънали сте палатка в планинска местност или къмпингувате с караваната си на красивия морския бряг, генераторът за ток е необходимост и удобство. Генераторите, наричани още агрегати за ток в онлайн магазин „Баш Майстора“ са подходящи както за професионална работа, така и за домашни майстори. Ще намерите богата гама бензинови и дизелови генератори за ток 230 V и 230/400 V – инверторни генератори, генератори с електростартер, заваръчни генератори, генератори с автоматичен старт/стоп.

 

Когато се използват като авариен токозахранващ източник, бензиновите генератори са най-доброто решение. Те са по-леки, по-компактни, по-евтини от своите дизелови събратя, а и нямат алтернатива, когато се налага пренасянето им на по-далечни разстояния. В зависимост от това дали ще се използват за битови или промишлени нужди, генераторите се произвеждат в монофазен и трифазен вариант (включително и заваръчни генератори). Някои бензинови генератори са снабдени с електростартерно запалване и с автоматичен старт/стоп, други – обезшумените инверторни генератори, са най-подходящи за захранване на чувствителни електронни устройства и медицински уреди, тъй като осигуряват най-висока степен на стабилност и почти идеална честота на напрежението.

 

В магазин „Баш Майстора“ ще намерите разнообразие от бензинови и дизелови, трифазни генератори за ток. Някои от тях са за употреба от професионалисти или домашни майстори, други служат за захранване на каравани, вили и др. с малка консумация на енергия, електрически водни помпи за капково напояване, водоструйки, косачки, шлайфове, бормашини, леки перфоратори, ъглошлайфи и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.