Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 424 289 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 424 289 Артикула.
Подреди по
Резултати

Генератори монофазни

Монофазните генератори работят на ток и са наричани още агрегати за ток. Тези генератори са подходящи както за професионална употреба, така и за всички майстори ентусиасти. Те Ви осигуряват независимост от електрическата мрежа и голяма мобилност. Независимо дали работите и искате да захраните уреди от генератора далеч от електрическата мрежа. Или имате къща в отдалечен район, която искате да подсигурите в случай на спиране на тока.

 

Монофазните генератори са решението на всичките Ви проблеми!

 

Все повече хора предпочитат този вид генератори,  когато са в планински местности или къмпингуват с каравана. Защото монофазните генератори им осигуряват спокойствието, от което се нуждаят, докато се наслаждават на красивия морския бряг.

 

Затова можем да кажем, че монофазните генератори са необходимост и удобство.

 

Бензинови или дизелови генератори?

 

Когато се използват като авариен токозахранващ източник, бензиновите генератори са най-доброто решение. Те са по-леки, компактни и по-евтини от дизеловите модели. Освен това нямат алтернатива, когато се налага пренасянето им на по-далечни разстояния.

 

В зависимост от това дали ще се използват за битови или промишлени нужди, генераторите се произвеждат в монофазен и трифазен вариант (включително и заваръчни генератори).
Някои бензинови генератори са снабдени с електростартерно запалване и с автоматичен старт/стоп.

 

Обезшумените инверторни генератори, са подходящи за захранване на чувствителни електронни устройства и медицински уреди. Те осигуряват най-висока степен на стабилност и почти идеална честота на напрежението.

 

Какви монофазни генератори можем да Ви предложим?

 

В онлайн магазин Баш Майстора ще намерите разнообразие от дизелови и бензинови, монофазни генератори за ток 230 V. Някой от тях имат малка консумация на гориво. Това ги прави идеални за захранване на каравани, вили, електрически водни помпи за капково напояване, бормашини, леки перфоратори, ъглошлайфи и други. Моторът на монафазните генератори на ток 230 V може да бъде бензинов, четиритактов, с въздушно охлаждане или едноцилиндров.

 

Бензиновите и дизелови монофазни генератори, които може да намерите в тази категория, се използват за аварийно токозахранване. Всички монофазни генератори са на 230 V. Но освен това Ви предлагаме и бензинови монофазни генератори с електростартер, с електростартер и автоматичен старт/стоп, и обезшумени бензинови монофазни, инверторни генератори за ток.

 

Освен това разполагаме с голямо разнообразие от бензинови и дизелови монофазни генератори за ток 230 V и 230/400 V – инверторни генератори, генератори с електростартер, заваръчни генератори, генератори с автоматичен старт/стоп.

 

Марките монофазни генератори, които Ви предлагаме са с високо качество и на реномирани марки, като:

  • Генератори MAKITA
  • Генератори AGT
  • Генератори ELEKTRO MASCHINEN
  • Генератори HONDA
  • Генератори KIPOR
  • Генератори PRAMAC
  • Генератори RAIDER
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.