Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 360 078 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 360 078 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за рязане на мебелен кант

На съвременния пазар има много инструменти за рязане на мебелни кантове. Марката VIRUTEX предоставя инструменти за рязане на мебелни кантове с различна дебелина на канта. Ще ги намерите на нашия сайт, както и в магазините на „Баш Майстора“. Очакваме ви!

 

Инструментът за рязане на мебелен кант VIRUTEX AU93 само с едно преминаване премахва канта и от двете страни на детайли до 40 мм. Обрязването се осъществява веднага и без възможност за драскане както на канта, така и на плочата. При обработването на широки детайли от 40 мм инструментът се дели на две части и обрязването се извършва първо от едната, а после – от следващата страна на плогата.

 

Инструментът за рязане на мебелен кант VIRUTEX RC21E служи за рязане на кантове от PVC и др. с дебелина до 0.6 мм и ширина 56 мм, от двата края до панела. Ножовете са взаимнозаменяеми, реверсивни помежду си и са изработени от стомана с дългосрочен живот на рязане.

 

Инструментът VIRUTEX RC221R подсигурява чисто рязане без накъртвания и надрасквания. Той е с ексцентрик за регулиране на режещата позиция.

 

Инструментът VIRUTEX RC321S е конструиран така, че да се осъществява плавно, без усилие, при отлично качество на отрязания кант, без да съществува вариант за каквото и да било драскане или чупене на панела при канта. Има начин за регулиране позицията на рязане. Позволява прецизно ъглово рязане от 90° до 60°.

 

Общи ръчни инструменти може да намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.