Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 50 235 продукта и наличност над 4 360 052 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
50 235 продукта в наличност.
4 360 052 Артикула.
Подреди по
Резултати

Каналокопачи

Ръчните каналокопачи са предназначени за прокопаване на канали с различна дълбочина и широчина на изкопа. Моделите са много предпочитани от компании, които полагат кабели, селскостопански производители и др. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите верижни, самоходни и прикачени каналокопачи.

 

Каналокопачът LASKI TR 50/6.5 (50см/12см) се управлява само от един оператор чрез придърпване. Острите зъби, прикачени за веригата, без усилие прокопават канали в различни видове почви.

 

Каналокопачът LASKI TR 50/6.5 (50см) е олекотен спрямо своя събрат TR 60, тъй като е ръчен и се придърпва от оператора.

 

Каналокопачът LASKI TR 50/6.5 (60см) е предназначен да работи във всякакъв вид почти с изключение на мокрите кални почви. Прокопаването на канали се извършва чрез ръчно придърпване само от един оператор. Най-често моделът намира приложение при фирми за озеленяване и телекомуникационни компании.

 

Каналокопачът LASKI TR 50/7 (50см) е снабден с мощен бензинов двигател, който с лекота прокопава канали с ясен профил до максимум 50 см дълбочина и 10 см ширина на изкопа. Камъните в почвата не представляват проблем за машината, тъй като копаещото устройство е изключително здраво.

 

Каналокопачът LASKI TR 50/7 (60см) прокопава канали с чист профил с дълбочина до 60 см и ширина на изкопа 10 см. Предназначена е да се ръководи от един оператор.

 

Верижният каналокопач LASKI TR 120 HI е проектиран да прокопава канали в разнообразни почви – най-често за полагаме на кабели, ВиК тръби, посеви и др. Благодарение на новия дизайн на машината, двигателят е скрит и предпазен от механични наранявания.

 

Самоходният каналокопач LASKI TR 60/13 HC e снабден с големи гуми за лесно придвижване и големи метални лопатки, които изхвърлят изкопаната пръст близко до изкопания канал.

 

Самоходният каналокопач LASKI TR 60/14 HC e най-големият и силният, с който разполагаме. Бързо и лесно прокопава канали поради своето самоходно задвижване – операторът не се натоварва, а само управлява машината. Предпочитаем е от много земеделци, фирми и др.

 

Прикаченият каналокопач LASKI ART 90 е подходящ за прокопаване на дълбоки канали за прекарване на тръби, кабели, сеитба на овошки и др.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.