Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 48 181 продукта и наличност над 4 431 759 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
48 181 продукта в наличност.
4 431 759 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Къртачи електрически

Ако имате нужда от висока мощност за къртене и снемане на материал, заложете на електрическите къртачиКъртачът е машина, която е проектирана специално за къртене и раздробяване на твърди конструкции, събаряне на стени, разрушаване на подови настилки и плочи. Той е изключително мощен и тежък, тъй като е предназначен да руши различни материали като дървени стени и бетонни подове.

Електрическите къртачи вършат своята работа като нанасят многократно силен удар чрез издръжлив механизъм, задвижван от електрически двигател. Този мощен удар в комбинация с високата честота, спомагат да се създадат пукнатини и цепнатини в твърдите повърхности. Те се образуват за съвсем кратък момент и целта е да отслабят конструкцията до нейното разпадане.

Това е и причината, електрическите къртачи да се използват широко в строителството, ремонтните дейности, при проправянето на пътищата и раздробяване на фундаменти. Много специалисти го определят като основен инструмент в строителните дейности.  Често, строителните работници и бригади използват този инструмент за събаряне и премахване на цели стени и сгради.

 

Как се използват електрическите къртачи?

 
Неправилното използване на къртещи машини е възможно да нанесе сериозни щети както на сградата, така и на оператора на машината. За да се избегне това, трябва да следвате стриктно изискванията и съветите за безопасност. При работата с електрически къртачи винаги поставяйте защитни очила, работни ръкавици, каска с подсилено бомбе, за да се предпазите от падащи тежки обекти.

При работата с електрически къртачи е важно да упражнявате твърд натиск чрез нея върху повърхността, която се обработва.  За да получите най-доброто от своята машина е важен и ъгълът, под който тя се използва.  Той трябва да е точно 90 градуса, за да може да нанасе удар по повърхността. Така ще достигнете оптимална сила и може да разрушите почти всичко.

Затова е изключително важно да изберете правилния електрически къртач. Разбира се, в пазарната мрежа можете да откриете голямо разнообразие от модели. За да направите най-добрия избор е необходимо да сте запознати с ключовите характеристики, дейностите и натоварването, на което ще бъде подложен инструмента.

 

Какво трябва да знаете за характеристиките на електрическите къртачи?

 

Тук е важно да обърнете внимание на накрайниците и свредлата, които можете да използвате. Електрическите къртачи най-често използват SDS захват. Той позволява лесно да поставяте и сменяте работния накрайник. Разнообразието от видове, според предназначението, е голямо.

Макита, Бош, Девалт и Хитачи произвеждат електрически къртачи със SDS захват. Това Ви дава възможност да се доверите на любимата си марка и същевременно да поставите желаните остриета за работа.

 

Какви електрически къртачи можете да откриете при нас?

В онлайн магазин Баш Майстора можете да намерите професионални електрически къртачи на световноизвестни производители като Bosch, Makita, DeWalt, Hitachi и Sparky. Предлаганите от нас къртачи са с различна мощност (от 550W до 2100W),  удари в минута ( енергия на удара до 73J.)  и захват.

Освен високо качество електрически къртачи, при нас може да намерите и всички видове работни накрайници. Разполагаме с богато разнообразие от размери и типове шила, длета и каналокопачи.

Нашите електрически къртачи разполагат със сигурна гаранция. Така можете да закупите най-подходящия за Вашата дейност уред и да се възползвате от експертен консулт от нашите търговски представители.
 
Възползвайте се и от възможността за покупка с изгодни условия на изплащане. Поръчайте лесно онлайн с БЪРЗА доставка и вземете професионален електрически къртач с гаранция до 36 месеца.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.