Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 054 продукта и наличност над 4 602 405 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 054 продукта в наличност.
4 602 405 Артикула.
Подреди по
Резултати

Колани обезопасителни за товари

В категория колани обезопасителни за товари в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете колани за укрепване на товари от водещи производители на достъпни цени.

 

Укрепването на товари е изключително важно за сигурността на всички участници на пътя, a водачите на превозни средства с недобре укрепени товари подлежат на строги санкции. На първо място обаче е сигурността, затова обезопасителните колани за товари задължително трябва да отговарят на определени стандарти и да бъдат изработени от здрави материали, със сигурно свързване на елементите помежду си.

 

Коланите за укрепване на товари с катарама, с тресчотка и с тресчотка и куки са отлично решение за укрепване на товари, превозвани по суша, по въздух или вода. Те са произведени от специален полипропиленов материал, който не променя дължината си вследствие на атмосферните влияния на дъжда, снега, влагата и температурата. Коланите за укрепване на товари са снабдени с тресчотков механизъм, с чиято помощ бързо, лесно и сигурно става затягането им плътно около товара. Обезопасителните колани за товари с тресчотка са много предпочитани, заради удобството от тресчотката, която не позволява на товара да се подхлъзне, да падне или да се наклони. Чрез натягането на тресчотката не се наранява повърхността на товара, а само се притиска максимално. Коланите за укрепване на товари с катарама се използват за стягане и захващане с различни цели.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете обезопасителни колани за товари с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.