Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 424 290 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 424 290 Артикула.
Подреди по
Резултати

Колела измервателни

Пътните измервателни колела се използват за измерване както на външни, така и на вътрешни пространства. В „Баш Майстора“ ще намерите богат асортимент от пътни измервателни колела с обхват на измерване 1000 м и 10000 м. Някои от предлаганите пътни измервателни колела са сгъваеми за по-лесно транспортиране, други са с телескопична дръжка и регулиране на височината. Предлагаме пътни измервателни колела BOSCH, LASERLINER, TOPMASTER и др. Някои са с релефна дръжка – може да се управляват дори с ръкавици. Херметично затворената им конструкция предпазва скоростния механизъм от прах.

 

Измервателното колело BOSCH GWM 32 е с точен броя в удароустойчив пластмасов корпус. Ергономичната пистолетна ръкохватка и лекото алуминиево изпълнение са подходящи за една приятна работа.

 

Измервателното колело BOSCH GWM 40 е сертифициран от РТВ. Лесно е за отчитане и нулиране. Сгъва се лесно за удобно транспортиране.

 

Измервателното колело KAPRO 601 е изработено от алуминий и пластмаса, с лека и издръжлива телескопична дръжка. Колелото има механичен брояч.

 

Измервателното колело LASERLINER RollPilot D12 е с точност на измерени стойности до сантиметър при измерване на разстояния до 9999.99 м. Има функция за добавяне (когато колелата се завъртат нагоре) и изваждане (когато колелата се завъртат назад).

 

Измервателното колело LASERLINER RollPilot Mini e с компактен дизайн, позволяващ директно измерване на площта от край до край. Движещият се показател показва точните начални и крайни позиции.

 

Измервателното колело LASERLINER RollPilot S12 намира приложение при прави линии и криви/овали. То предоставя точни измервателни стойности за всички диапазони до 9.9999,9 м. Движещият се показалец показва точните начални и крайни позиции.

 

Измервателното колело LASERLINER RollPilot S6 е с голям, лесен за разчитане дисплей с допълнителна мини скала за прецизно измерване. Компактният дизайн позволява директно измерване на площта от край до край.

 

Измервателното колело NEDO Econo изпъква благодарение на своя здрав и ергономичен дизайн. Защитеното от абразия колело и прецизният брояч гарантират точни измервания.

 

Измервателното колело STANLEY MW40M е изработено от лят алуминий, покрито със здрава износоустойчива гума. Металната сгъваема дръжка с гумена ръкохватка е за максимална издръжливост и удобство.

 

Измервателното колело TOPMASTER е с лека и здрава телескопична дръжка 420-900 мм.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.