Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Косачки роботи

Косачки роботи STIHL за окосяване на градини и тревни площи! Повече няма да ви се налага да косите сами тревната си площ. Тази работа за в бъдеще ще се върши от косачките роботи iMow на STIHL. Интелигентните косачки роботи косят самостоятелно, заобикалят препятствия, справят се с наклони и при нужда отново се зареждат сами. Серията iMow предлага отличен комфорт при косене и междувременно вие можете да се радвате спокойно на градината си. Горска и градинска техника на склад с различно приложение и характеристики изберете и поръчайте на водещи производители и достъпна цена в онлайн магазин “Баш Майстора”. Предлаганите модели са придружени с гаранция до 24 месеца.

Поддържането на добре подравнен и окосен двор може да бъде времеемко задължение, особено през летните месеци. В такива случаи на помощ идват косачките роботи от онлайн магазин “Баш Майстора”. Те са чудесна опция за собствениците на къщи, които искат райграсът в двора им да е в идеално състояние. Основните причини много хора да предпочитат робот косачка пред стандартна такава са:

  • Пълната автономия - роботът не изисква никакво усилие от Ваша страна освен профилактика на консумативите (най-вече ножовете). Нещо повече, някои модели косачки роботи имат специалната функция да се връщат до своята зареждаща станция когато нивата на батерията им спаднат под определен процент.
  • Възможност да заобикалят препятствия - при допир с чужди тела в двора или градината, сензорите на косачката робот изпращат сигнал за смяна на посоката. Повечето модели работят добре и на терени с наклон.
  • Различни разновидности спрямо площта - една от най-важните характеристики при избора е работната площ, която роботът трябва да покрива. Най-често клиентите на онлайн магазин “Баш Майстора” избират робот косачка по цена и според тревната площ в тяхното дворно място.

Без значение дали сте решили да закупите интелигентна косачка робот с гаранция или бензинова такава, в магазин “Баш Майстора” ще откриете разнообразие от опции. Ние ще Ви консултираме относно оптималния избор за Вашата тревна площ.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.