Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 424 289 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 424 289 Артикула.
Подреди по
Резултати

Коси акумулаторни

Акумулаторните коси, които ще откриете в онлайн магазин „Баш Майстора“, гарантирано ще Ви осигурят прецизността, от която се нуждаете, за да постигнете мечтаната градина. Регулируемите телескопични дръжки и ергономичните ръкохватки гарантират Вашия комфорт, а лесната поддръжка ще Ви спести часове труд. Мощните двигатели на тази техника се презареждат бързо и са напълно пригодени за продължителна експлоатация.

 

Акумулаторната коса DEWALT DCM561P1 е подходяща за косене на малки тревни повърхности и привършващи работи по краищата им, а също и около дървета, пътеки и стълби в близост до дома.

 

Акумулаторната коса DEWALT DCM561PB се използва за косене на трева на недостъпни места и неравномерни повърхности. Оборудвана е с безчетков мотор, чрез който се подобрява продължителността на работа с едно зареждане.

 

Акумулаторната коса HITACHI/HIKOKI CG36DA е подходяща за поддръжка на тревни повърхности около дома и косене по краищата им. Доставя се без батерия и зарядно устройство с предпазител, глава за корда, колан и гаечен ключ.

 

Акумулаторната коса HONDA HHTE 38 BE е окомплектована с глава за косене, при която при допир със земната повърхност регулира автоматично дължината на кордата. 38 сантиметровият откос и удълженият алуминиев вал правят лесно, бързо и приятно косенето и подрязването на Вашия двор.

 

Акумулаторната коса KARCHER LTR 18-25 Battery Set гарантира голяма точност по време на работа благодарение на усуканата корда. Леката структура и ергономичен захват с две ръце правят уреда изключително удобен за работа.

 

Акумулаторната коса KARCHER LTR 36-33 (Battery, Battery Set) може да се приспособи към всяка задача по време на работа с помощта на безстепенното регулиране на мощността. С регулирането на диаметъра на рязане може да постигнете още по-прецизни резултати в ъгли и стеснени пространства.

 

Акумулаторната коса METABO FSD 36-18 LTX BL 40 Solo се характеризира с мощен безчетков мотор за висока производителност и голяма продължителност на работа с едно зареждане.

 

Акумулаторни коси на марките MAKITA, RAIDER и STIHL може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.