Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 974 продукта и наличност над 4 412 970 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 974 продукта в наличност.
4 412 970 Артикула.

Коси

В категория коси ще откриете тримери за косене на трева - Топ марки с ниски цени. Тук ще намерите богат избор от всички видове коси и тримери за косене на трева и поддръжка на вашата градина. Използвайте бързите бутони и изберете между акумулаторни, електрически или моторни тримери. Предлагат се марки, като Bosch, DeWalt, Makita, Honda, Husqvarna, Hitachi, Stihl, Raider и др.

 

Коси акумулаторни:

 

Акумулаторните коси, които ще откриете в онлайн магазин “Баш Майстора” гарантирано ще Ви осигурят прецизността, от която се нуждаете, за да постигнете мечтаната градина. Регулируемите телескопични дръжки и ергономичните ръкохватки гарантират Вашият комфорт, а лесната поддръжка ще Ви спести часове труд. Мощните двигатели на тази техника се презареждат бързо и са напълно пригодени за продължителна експлоатация.

 

Коси бензинови:

 

Бензиновите коси, наричани още бензинови тримери са много по-мощни в сравнение с електрическите. Бензиновите коси работят без кабели и при тях не съществува ограничение по отношение на площта, която ще обработват. С бензиновите коси се спестява време и усилия, особено, ако имате голяма градина и искате да бъде винаги безупречна.

 

Бензиновите коси се справят отлично с подрязването на тревни растения около стените. Те са подходящи и за финото оформяне на тревата по краищата и там, където косачката не може да достигне. Това обаче е валидно само за накрайниците с корда.

 

Ако ще окосявате по-големи площи е препоръчително да изберете бензинови коси със стоманен нож. Този вид нож се справя и с по-дебела тревна растителност. Бензиновите коси със стоманен нож са подходящи и за разчистване на изоставени дворове или места, където има плевели с дебели стъбла или бурени. 

 

Във всички случаи с бензиновата коса можете да се справите бързо с окосяването на голям терен. Необходим е само един цикъл на махане на ляво и дясно с малки крачки, вървейки напред. А след това е необходимо единствено да повторите тези движения.

 

Бензиновите коси се предлагат с двутактови и четиритактови двигатели. При двутактовите бензинът трябва да бъде смесен с малко количество моторно масло за такъв тип двигатели. Разбира се, за да го направите правилно трябва да следвате инструкциите на производителя.

 

Ширината на рязане при бензиновите моторни коси е 44 см.

 

Бензиновите коси са лесно преносими и леки за ръчна работа. Съществуват и модели с презрамки. При тях част от тежестта на уреда се прехвърля върху тялото и така стават по-комфортни за употреба. Икономични са поради малката мощност на двигателя и отделят малко вредни емисии и миризми. Бензиновите коси имат много и различни видове приставки, разширяващи функционалността им. Например, подобни машини могат да се превърнат и в храсторези. Използват се за окосяването на малки до средни по големина терени. Бензиновите коси не зависят от електричеството и могат да работят дори и на места, без електроснабдяване.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете надеждни машини с изключителна маневреност, ергономични дръжки и с мощни моторни двигатели, отговарящи на европейските норми за отделяне на вредни емисии в атмосферата.

 

Коси електрически:

 

Последните щрихи са това, което прави една градина уникална. Електрическите коси, които ще откриете в магазини “Баш Майстора” са тихи и комфортни, подходящи за премахване на избуяла растителност, както и за фина обработка на тревни площи в непосредствена близост до дървета или пътеки. Малкото им тегло прави тези машини лесни за пренасяне, а анти-корозивните компоненти – изключително надеждни. Вижте онлайн машини и техника с пълни технически характеристики.

 

Възползвате се и от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.