Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 424 290 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 424 290 Артикула.
Подреди по
Резултати

Коси електрически

Последните щрихи са това, което прави една година уникална. Тихи и комфортни, електрическите коси в онлайн магазин „Баш Майстора“ са подходящи за премахване на избуяла растителност, както и за фина обработка на тревни площи в непосредствена близост до дървета или пътеки. Малкото им тегло плави тези машини лесни за пренасяне, а антикорозионните компоненти – изключително надеждни. Вижте онлайн машини и техника с пълни технически характеристики.

 

Електрическата коса BLACK&DECKER GL360 е с двойна дръжка, тя е лека за носене и лесна за използване. Използва Black & Decker A6226-XJ сменяеми макара и корда.

 

Електрическата коса GARDENA Classic SmallCut 300 е удобна за обработка на тревата по краищата на зелената площ и на труднодостъпните места. Отличава се с ергономичност и лекота на експлоатация.

 

Електрическата коса GARDENA EasyCut 450/25 е много практична благодарение на ниското си тегло. Ъгълът на главата може да се регулира за достигане на труднодостъпни места.

 

Електрическата коса MAKITA UR3000 има възможност за удължаване на телескопичната тръба чрез натискане на специален лост и издърпване на вътрешната тръба. Компенсаторът на обтягането на кабела на основната дръжка предпазва удължителя от изключване.

 

Електрическата коса MAKITA UR3500 е с ергономичен корпус, който идеално пасва на ръката на потребителя, осигуряващ по-надежден захват по време на работа с инструмента с една или две ръце.

 

Електрическата коса MAKITA UR3501 е компактен лек модел, който може да се използва с една ръка. Ъгълът и положението на дръжката на инструмента могат да се регулират в зависимост от височината и положението на тялото на потребителя.

 

Електрическата коса STIHL FSE 31 е подходяща за декоративно косене и довършителни работи около дървета, стълби и пътеки. Тя е лека и много удобна с регулируема кръгова ръкохватка.

 

Електрическата коса STIHL FSE 52 e много подходяща за декоративно косене и довършителни работи в двора и градината.

 

Електрическата коса STIHL FSE 60 се използва за косене на малки тревни площи и довършителни работи по краищата им, а също и около дървета, пътеки и стълби в близост до дома.

 

Електрическата коса GARDENA PowerCut Plus 650/28 предпазва отлично растенията благодарение на специален предпазител, който може и да се премахва. Дръжките и телескопичното стебло се регулират, за да можете да заставате в най-удобното положение, докато работите.

 

Електрически коси на марката RAIDER ще намерите както в онлaйн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.