Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.

Куки

На пръв поглед куките са малки, прости и евтини елементи, но без тях сме за никъде. Само си представете, ако те не съществуват, как ще поправим различни детайли и предмети? Всички видове крепежни елементи – анкери, винтове, пирони, шайби, нит гайки, дюбели, куки, попнитове, може да намерите при нас – в магазини „Баш Майстора“.

 

Куките биват самонарезни Г-образни, затворени с метрична резба, отворени с метрична резба, самонарезни затворени и самонарезни отворени.

 

Самонарезната Г-образна кука е от галванично поцинкована стомана и е с винтова резба за закрепване към дърво.

 

Затворената кука с метрична резба е стоманена с висока твърдост 5.6 (клас на якост) с галванизирано цинково покритие за продължителна употреба. Висококачествената спойка предотвратява отварянето на халката.

 

Самонарезната затворена кука е от галванично поцинкована стомана и е с винтова резба за закрепване към дърво.

 

Отворената кука с метрична резба е стоманена с висока твърдост 5.6 (клас на якост) с галванизирано цинково покритие за продължителна употреба.

 

Самонарезната отворена кука е от галванично поцинкована стомана и е с винтова резба за закрепване към дърво.

 

В категорията Строителен крепеж на магазини „Баш Майстора“ влизат анкери, дюбели, пирони, нит гайки и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.