Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 074 продукта и наличност над 4 563 903 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 074 продукта в наличност.
4 563 903 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лебедки електрически

Лебедките намират широко приложение в много различни сфери, но най-често се използват от автосервизите, складовете и дори строителните площадки за издигане на товари на височина или товароразтоварни дейности. Поради компактните си размери и голямата си повдигаща сила - те са идеални за преместване и монтиране на необходимите места за повдигане.

Лебедките се делят на няколко вида - автолебедки, лебедка с тресчотка, електрически лебедки, лебедки за теглене и макари полиспасни верижни.

 

Електрическата лебедка е популярно подемно-транспортно оборудване с голяма производителност и високо тягово усилие. По правило електрическата лебедка се монтира на едно място, като може да е стационарна или преносима. Електрическата лебедка може да работи и като самостоятелно оборудване, и като част от други подемни устройства. Електрическите лебедки се използват в различни складови и производствени помещения, особено популярни са и в авторемонтните работилници.

 

Всички предлагани от магазини Баш Майстора електрически лебедки са с високо доказано качество на изработка и материал от водещи производители като:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.