Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Mашини за връзване на арматурна тел

Mашина за връзване на арматурна тел с максимална ефективност, гарантирано качество и отлична цена, ще намерите в магазини Баш Майстора. Mашини за връзване на арматурна тел са подходящи за връзване на бетонна оплетка, връзване на тръби за подово отопление, PVC тръба за армировка и захващане на телени огради. Този инструмент повишава в пъти продуктивността на строителната, работна площадка!

Акумулаторни машини на водещи производители като MAKITA може да намерите в онлайн магазин “Баш Майстора”. Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност на 99 лв. Също така при нужда може да разчитате на нашия гаранционен сервиз.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.