Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 054 продукта и наличност над 4 601 237 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 054 продукта в наличност.
4 601 237 Артикула.
Подреди по
Резултати

Макари строителни

Макарите представляват прости механизми, съставени от колело, в най-чести случаи с жлеб, около което преминава верига, въже или ремък. Макарата може да се върти около ос, която минава през центъра на колелото. Макарите са предназначени за сваляне и повдигане на товари. Макарите са широко разпространени в строителството и се използват за промяна на посоката на приложена сила с неподвижна макара или за извършване на дадена работа чрез прилагане на половин сила с подвижна макара.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете строителните макари, които са често използвани в строителството. Строителната макара е простичък, но изключително ефективен спомагателен инструмент, служещ за по-лесното повдигане и преместване на тежки товари. Макарата трябва да бъде инсталирана така, че посоката на повдигане при повдигане и спускане на товара винаги да бъде вертикална.

 

В категория ще откриете строителни макари с товароподемност 500 кг и 1000 кг и модели с затворена или отворена кука, дебелина на въжето от 6 до 16 мм с марка TOPSTRONG

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.